Allround Monteur

Smitma is een familiebedrijf met een internationale naam in gebruikte grondverzet- en wegenbouwmachines. Op de werkvloer heerst er een open en informele werksfeer. De medewerkers staan bij Smitma centraal. Hierdoor wordt jij altijd uitgedaagd om je te blijven ontwikkelen. Bij Smitma werken momenteel 20 medewerkers en dit aantal blijft groeien.

Functie

Smitma is op zoek naar een allround Monteur Grondverzet- en Wegenbouwmachines. In jouw functie ga jij je voornamelijk bezighouden met onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan grondverzet- en wegenbouwmachines. Dit kan zowel aan het mechanische deel, als het hydraulische deel, maar ook het elektrische deel van de machine zijn. Hierdoor weet je zeker dat geen enkele werkdag hetzelfde zal zijn.

Functie eisen

Jij hebt minimaal een afgeronde technische LBO+ of MBO opleiding Werktuigbouwkunde of Landbouwtechniek. Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in een monteursfunctie (bij voorkeur in de grondverzet) en je bent toe aan de volgende stap in jouw loopbaan. Je hebt bij voorkeur één of meerdere aanvullende cursussen op het gebied van hydrauliek, dieseltechniek en elektrotechniek gevolgd. Je bent een zelfstandige, flexibele en proactieve monteur die graag een bijdrage levert aan het succes van Smitma. Aanpakken, verantwoordelijkheidsgevoel en collegialiteit maken jouw profiel compleet.

Aanbod

Smitma zoekt een collega voor de lange termijn. De sfeer binnen het bedrijf is zeer goed en er wordt geïnvesteerd in medewerkers. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen hierbij een rol.

Sollicitatie

Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Reageer dan direct bij Roel van Balen via mail [email protected] Wil jij meer informatie over deze vacature en heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact met Roel van Balen, General manager. Hij is te bereiken op 06 – 22 45 87 02.
Per post solliciteren mag natuurlijk ook. Stuur je brief dan naar Smitma B.V., t.a.v. Roel van Balen, Columbusweg 13, 5828 LA Venlo.

Of reageer via onderstaand formulier:

Solliciteer

  • Max. file size: 128 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

What are you looking for?