Constructiebankwerker / Lasser

Smitma is een familiebedrijf met een internationale naam in gebruikte grondverzet- en wegenbouwmachines. Op de werkvloer heerst er een open en informele werksfeer. De medewerkers staan bij Smitma centraal. Hierdoor wordt jij altijd uitgedaagd om je te blijven ontwikkelen. Bij Smitma werken momenteel 20 medewerkers en dit aantal blijft groeien

Functie

Smitma is op zoek naar een allround Constructiebankwerker / Lasser. In jouw functie ga jij zelfstandig las- en constructiewerkzaamheden uitvoeren aan grondverzet- en wegenbouwmachines. Tevens behoort het uitvoeren van reparaties aan uitrustingsstukken (zoals graafbakken) en het strak zetten van het plaatwerk tot jouw taak. Hierdoor weet je zeker dat geen enkele werkdag hetzelfde zal zijn.

Functie eisen

Jij hebt een afgeronde technische opleiding Werktuigbouwkunde of Landbouwtechniek op MBO-niveau en hebt deze opleiding succesvol aangevuld met een lasdiploma.
Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie (liefst in de grondverzet) en je bent toe aan de volgende stap in jouw loopbaan. Je hebt bij voorkeur één of meerdere aanvullende cursussen op het gebied van hydrauliek, dieseltechniek en elektrotechniek gevolgd. Je bent een zelfstandige, flexibele en proactieve medewerker die graag een bijdrage levert aan het succes van Smitma. Aanpakken, verantwoordelijkheidsgevoel en collegialiteit maken jouw profiel compleet.

Aanbod

Smitma zoekt een collega voor de lange termijn. De sfeer binnen het bedrijf is zeer goed en er wordt geïnvesteerd in medewerkers. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring als opleiding spelen hierbij een rol.

Sollicitatie

Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Reageer dan direct bij Frank Beckers via mail frank@smitma.com of via onderstaand contactformulier. Wil jij meer informatie over deze vacature en heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact met Roel van Balen op. Hij is te bereiken op 06 – 53 23 42 37.
Per post solliciteren mag natuurlijk ook. Stuur je brief dan naar Smitma B.V., t.a.v. Frank, Columbusweg 13, 5828 LA Venlo.

Of reageer via onderstaand formulier:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

What are you looking for?