Inkoper Grondverzet- en Wegenbouwmachines

Smitma is een familiebedrijf met een internationale naam in gebruikte grondverzet- en wegenbouwmachines. Op de werkvloer heerst er een open en informele werksfeer. De medewerkers staan bij Smitma centraal. Hierdoor wordt jij altijd uitgedaagd om je te blijven ontwikkelen. Bij Smitma werken momenteel 20 medewerkers en dit aantal blijft groeien.

Functie

Jij gaat je bezig houden met het (internationaal) inkopen van grondverzet- en wegenbouwmachines. Dit doe jij (uiteraard) tegen zo gunstig mogelijke prijzen en condities. Jij volgt hiervoor de (inter)nationale markt- en prijsontwikkelingen. Je hebt regelmatig telefonisch contact met (potentiële) leveranciers inzake prijzen, condities, levertijden, etc. Je adviseert het management over assortiment wijzigingen en verkoopprijzen. De administratie, zoals inkoopbevestiging, betalen van de inkoopfactuur door de financiële administratie, en verwerking in het ERP-systeem verzorg jij tot in de puntjes.

Functie eisen

Jij hebt bij voorkeur een afgeronde commerciële opleiding op HBO-niveau. Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie, liefst in een vergelijkbare branche, en je bent toe aan de volgende stap in jouw loopbaan. Je bent een zelfstandige, flexibele en proactieve medewerker die graag een bijdrage levert aan het succes van Smitma. Aanpakken, verantwoordelijkheidsgevoel en collegialiteit maken jouw profiel compleet. Gezien het internationale karakter van de functie beheers je de Engelse taal in woord en geschrift en het is een pré als je bekend bent met de Duitse en/of Franse taal.

Aanbod

Smitma zoekt een collega voor de lange termijn. De sfeer binnen het bedrijf is zeer goed en er wordt geïnvesteerd in medewerkers. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring als opleiding spelen hierbij een rol.

Sollicitatie

Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Reageer dan direct bij Frank Beckers via mail frank@smitma.com Wil jij meer informatie over deze vacature en heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact met Roel van Balen op. Hij is te bereiken op 06 – 22 45 87 02.
Per post solliciteren mag natuurlijk ook. Stuur je brief dan naar Smitma B.V., t.a.v. Frank, Columbusweg 13, 5828 LA Venlo.

Solliciteer

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

What are you looking for?