Medewerker inkoop binnendienst Grondverzet- en Wegenbouwmachines

Smitma is een familiebedrijf met een internationale naam in gebruikte grondverzet- en wegenbouwmachines. Op de werkvloer heerst er een open en informele werksfeer. De medewerkers staan bij Smitma centraal. Hierdoor wordt jij altijd uitgedaagd om je te blijven ontwikkelen. Bij Smitma werken momenteel 20 medewerkers en dit aantal blijft groeien.

Functie

Jij gaat je bezig houden met het (internationaal) inkopen van grondverzet- en wegenbouwmachines. Als medewerker inkoopbinnendienst ben de spil in het web. Je onderhoudt nauw contact met afdeling verkoop machines en marketing. Je gaat proactief op zoek naar machines op de verschillende digitale kanalen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van aangeboden machines. Tevens geef je (administratieve) ondersteuning aan de inkoopbuitendienst bij het proactief bezoeken van leveranciers en het inspecteren van betreffende machines. De administratie van aanvraag tot en met het overdragen van het dossier voor transport verzorg jij tot in de puntjes.

Functie eisen

Jij hebt bij voorkeur een afgeronde commerciële opleiding op HBO-niveau. Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie, liefst in een vergelijkbare branche, en je bent toe aan de volgende stap in jouw loopbaan. Je hebt technische kennis van ‘heavy machinery’, bij voorkeur van grondverzet- en wegenbouwmachines.

Je bent een zelfstandige, flexibele en proactieve medewerker die graag een bijdrage levert aan het succes van Smitma. Aanpakken, verantwoordelijkheidsgevoel en collegialiteit maken jouw profiel compleet. Gezien het internationale karakter van de functie beheers je de Engelse taal in woord en geschrift en bij voorkeur ook de Spaanse en/of Franse taal.

Aanbod

Smitma zoekt een collega voor de lange termijn. De sfeer binnen het bedrijf is zeer goed en er wordt geïnvesteerd in medewerkers. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring als opleiding spelen hierbij een rol.

Sollicitatie

Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Reageer dan direct bij Roel van Balen via mail [email protected] Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan gerust even contact op (06 – 22 45 87 02). Of solliciteer direct via onderstaand formulier.

Solliciteer

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
What are you looking for?