Medewerker Spuiterij

Smitma is een familiebedrijf met een internationale naam in gebruikte grondverzet- en wegenbouwmachines. Op de werkvloer heerst er een open en informele werksfeer. De medewerkers staan bij Smitma centraal. Hierdoor wordt jij altijd uitgedaagd om je te blijven ontwikkelen. Bij Smitma werken momenteel 20 medewerkers en dit aantal blijft groeien.

Functie

Smitma is op zoek naar een ervaren spuiter die toe is aan een nieuwe uitdaging. Je gaat je bezig houden met het schuren, plamuren, spuiten en bestickeren van grondverzet- en wegenbouwmachines. Hiervoor staat jouw een moderne spuitcabine ter beschikking. Je verzorgt ook het onderhoud aan de spuitinstallatie, de spuitcabine en de filtersystemen. Tot slot zorg je er voor dat de verfvoorraad altijd op peil is. Bij de uitvoering van al jouw werkzaamheden krijg je ondersteuning van een assistent spuiter.

Functie eisen

Jij hebt een afgeronde opleiding Lakspuiter of Autospuiter op MBO-niveau of een technische opleiding op MBO-niveau aangevuld met een cursus Autospuiter. Kennis van spuitinstallaties, spuittechnieken en inzicht in het instellen en gebruik van diverse spuit- en mengapparatuur is een pré. Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie (liefst in de grondverzet) en je bent toe aan de volgende stap in jouw loopbaan. Je bent een zelfstandige, flexibele en proactieve medewerker die graag een bijdrage levert aan het succes van Smitma. Aanpakken, verantwoordelijkheidsgevoel en collegialiteit maken jouw profiel compleet.

Aanbod

Smitma zoekt een collega voor de lange termijn. De sfeer binnen het bedrijf is zeer goed en er wordt geïnvesteerd in medewerkers. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring als opleiding spelen hierbij een rol.

Sollicitatie

Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Reageer dan direct bij Frank Beckers via mail frank@smitma.com. Wil jij meer informatie over deze vacature en heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact met Roel van Balen op. Hij is te bereiken op 06 – 53 23 42 37.
Per post solliciteren mag natuurlijk ook. Stuur je brief dan naar Smitma B.V., t.a.v. Frank, Columbusweg 13, 5828 LA Venlo.

Of reageer via onderstaand formulier:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

What are you looking for?