Call or app us on +31 77 3999 840

Online Marketeer

Ben jij een creatieve en zelfstandige Online Marketeer? Wil je werken bij een informeel en snelgroeiend bedrijf met veel ruimte om je te ontwikkelen? Dan is de functie als Online Marketeer bij Smitma iets voor jou!

Smitma is een familiebedrijf met een internationale naam in gebruikte grondverzet- en wegenbouwmachines. Op de werkvloer heerst een open en informele werksfeer. De medewerkers staan bij Smitma centraal. Hierdoor wordt jij altijd uitgedaagd om je te blijven ontwikkelen. Bij Smitma werken momenteel 22 medewerkers en dit aantal blijft groeien.

Functie

Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor het bedenken, opzetten en coördineren van online marketingcampagnes. Daarin ligt de focus op de in- en verkoop van machines en onderdelen en het groeien van onze database. Daarnaast ben je continue bezig met het optimaliseren van diverse marketingkanalen om onze doelgroep beter te bereiken.  

Verantwoordelijkheden van de online marketeer

  • Je bent samen met de marketingmanager en het sales team verantwoordelijk voor het opzetten van marketingcampagnes.
  • Op basis van je analyses geef je advies en initieer je nieuwe campagnes.
  • Daarnaast behoort het up to date houden, waaronder het schrijven van content, van de website tot je taak.
  • Je zorgt er voor dat Smitma een goede SEO ranking behoudt en tevens ga jij je bezig houden met SEA.
  • Jij bedenkt en bouwt e-mailmarketing campagnes en automations.
  • Ook het opzetten, beheren en rapporteren van social media advertentiecampagnes behoort tot jouw verantwoordelijkheid.
  • Daarnaast draag je bij aan een optimale aanwezigheid op diverse nationale en internationale marktplaatsen.

Functie eisen

Jij hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding richting marketing, communicatie of commercie. Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en je bent toe aan de volgende stap in jouw loopbaan. Je hebt ervaring met SEO en SEA. Je bent zelfstandig, resultaatgericht en proactief. Ook ben je analytisch ingesteld. Je bent een online marketeer die graag een bijdrage levert aan het succes van Smitma. Aanpakken, flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en collegialiteit maken jouw profiel compleet.

Aanbod

Smitma zoekt een collega voor de lange termijn. De sfeer binnen het bedrijf is zeer goed en er wordt geïnvesteerd in medewerkers. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen hierbij een rol.

Sollicitatie

Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Reageer dan via onderstaand formulier of bij Frank Beckers via mail frank@smitma.com . Wil jij meer informatie over deze vacature of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact met Roel van Balen, General manager. Hij is te bereiken op 06 – 22 45 87 02 of per mail roel@smitma.com

Solliciteer

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

What are you looking for?